סיניה-כרובית

ביקור במסעדת "בית שלום"

מסעדה בצפון

יקיר אלקריב ביקר במסעדת השף של מלון הבוטיק בית שלום והרגיש שעבר מסע קולינרי בזמן. במובן הטוב של המילה.

בחיפוש אחר מסעדה בצפון הארץ מצאנו אוכל נוסטלגי שבכל המנות ניכר מאוד המגע הביתי הטוב והמיטיב. 

מנה של סלמון צלוי ברוטב שמנת – הייתה הנחמה בהתגלמותה.

עוגת תפוחים "של סבתא יוכבד" הוכנה על פי מתכון בן 100 שנה מתפוחי המטע הסמוך.

ארוחת הבוקר שמכין חיים הבעלים של המקום.

על כל המנות שורה איזו נינוחות מרגיעה מאוד, שניתן לראות בה המשך לאווירת הניתוק המבורכת, המאפיינת את העיירה כולה

לכתבה המלאה>>

אני רוצה להזמין חדר!